Slideshow
Slideshow
Slideshow
Slideshow
Slideshow
Slideshow
Slideshow
Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-ával támogassa egyesületünk munkáját. Ezúton szeretnénk felhívni a társaságok figyelmét, hogy egyesületünk közhasznú szervezet, ezért a jogi személyek által az egyesületünk közhasznú tevékenységének támogatására nyújtott adomány 20 %-a az adózás előtti eredményüket csökkenti.

Bankszámlaszámunk: 50800245-10007211 (Dél TAKARÉK)
Adószámunk: 18208210-1-14

A Nyim-i Lovas-és Kutyás Terápiás Közhasznú Egyesület 2012 nyarán kezdte meg Budaörsi Fióktelepén - az egyesülethez csatlakozók részére - a különféle kutyás képzések, kutyasportok oktatását. Azóta több mint félszáz egyesületi tag és kedvence csatlakozott hozzánk és folyamatosan vesz részt az általunk indított tanfolyamokon.

A fióktelepen megvalósuló tevékenység az egyesület alábbi céljaival áll összhangban:

A budaörsi tevékenység célja, hogy az egyesület szakképzett és gyakorlott oktatói irányításával és képzésével mind a tulajdonosok, mind a kutyusok élvezettel, kellemes hangulatban, jól felszerelt, kulturált és barátságos környezetben sajátítsák el az engedelmességi, ügyességi, őrző-védő, nyomkereső és egyéb feladatokat. A kutyatulajdonosok és kedvenceik neves szakemberek és aktív versenyzők segítségével tanulják meg és űzik a kutyasportokat, úgymint az agility és a kutyás frisbee, nyomkövetés, dog dancing, man trailing, stb., Az egyesület a legjobb szakembereket, és a lehető legmodernebb eszközöket, módszereket biztosítja tagjai részére az eredményes munka és kitűzött célok elérése érdekében.

Csatlakozz hozzánk és legyél részese sikereinknek!